Konfigurer systemtid på datamaskinen

Barnet ditt kan endre systemtid for å forsøke å omgå begrensningene for datamaskin- eller programbruk. Kaspersky Safe Kids husker systemtiden under installering og ignorerer alle påfølgende endringer i systemtid. Hvis barnet endrer dato eller tidssone, påvirker ikke det begrensningene.

Hvis Kaspersky Safe Kids oppdager en konflikt mellom datamaskinens systemtid og tiden som er lagret i Kaspersky Safe Kids, ber programmet deg om å angi systemtid.

Angi systemtid